«ПОДІЛЛЯ-ЗАЛІЗОБЕТОН» - УДАРНИК РОКУ

pic
Компанія «Поділля-залізобетон», яка з 2003 року входить в Концерн «ПОДІЛЛЯ», є одним з найбільших виробників будівельних конструкцій у Вінницькій області. Завдяки впровадженню новітніх технологій і обладнання підприємство постійно модернізує виробництво, що дає можливість випускати залізобетонні вироби, які не мають аналогів в регіоні. Продукція з торговою маркою «Поділля-залізобетон» користується постійним попитом у багатьох забудовників в Україні, які на протязі багатьох років використовують її на об'єктах різного призначення. До 60-річного ювілею компанія поповнила свій широкий асортимент, випустивши в 2014 році більше десяти нових видів виробів. Про досягнення підприємства і нові вимоги ринку розповідає директор ТОВ «Поділля-залізобетон» Тарас Присяжнюк.

«Поділля-залізобетон» - ударник року освоєно понад десяти нових видів продукції

- Залізобетон і будівництво - невід'ємні поняття, і сьогодні в Україні особливо необхідні сучасні заводи ЗБК. У будівельній галузі величезний потенціал, але для її повноцінного розвитку підприємства повинні бути оснащені високотехнологічним обладнанням і укомплектовані кваліфікованими кадрами. Тому стратегія нашої компанії - впровадження енергозберігаючих технологій, що дозволяють випускати високоякісну продукцію з мінімальними експлуатаційними витратами і своєчасно реагувати на збільшення попиту розширенням асортименту. Так, ми першими в Вінницькій області освоїли випуск плит перекриття методом екструзії за технологією Elematic продуктивністю 30 тис. куб. м виробів в рік. Ця технологія гарантує поліпшену щільність бетону, бездоганну точність геометричних розмірів, ідеально рівну верхню поверхню. Економія на енергоресурсах знижує собівартість продукції, а конкурентоспроможність на ринку забезпечується за рахунок широкого асортименту високоякісних матеріалів і гнучкої цінової політики.

Високопродуктивні лінії для нових видів виробів

Річний обсяг випуску збірного залізобетону - близько 30 тис. куб. м, неармированого бетону - 5 тис. куб. м, товарних бетонів і розчинів - 25 тис. куб.м. Використання універсальних добавок збільшує пластичність і морозостійкість товарного бетону і забезпечує його твердіння без спеціального утеплення - роботи можна проводити в будь-який час року. Зростаючі потреби ринку дали поштовх на освоєння в цьому році більше десяти нових видів продукції. Тепер ми випускаємо опори ЛЕП СВ 95 і СВ 105, фундаменти високовольтних ЛЕП Ф6-4, ригелі Р-1А, стовпчики для садівництва висотою до 3 м, лотки дорожні водовідвідні. Введена в експлуатацію нова лінія по виробництву залізобетонних стінових кілець колодязів водопроводу і каналізації (D = 1, 1,5, 2 м, H = 0,9 м) зі строкової разопалубкой. Переваги цієї технології - висока продуктивність і гарантована якість. Одне з важливих досягнень року - автоматизація двох бетонозмішувальних вузлів ( «КСК-Автоматизація») з установкою нових дозаторів ТМ «Дозавтомати» загальною продуктивністю 80 куб. м бетону на годину. Комп'ютерне управління дозуванням матеріалів зумовило підвищення якості як технологічного, так і товарного бетону. За останні два роки введені в експлуатацію лінія по виготовленню протиударних вхідних квартирних дверей, ділянка з виробництва металоконструкцій різної складності і МАФ на дитячі ігрові майданчики високопродуктивна лінія по виробництву арматурних каркасів і сіток для цегельної кладки і промислових підлог.

Високоякісна сировина і зручна логістика

«Поділля-залізобетон» - одне з небагатьох підприємств в Україні, в структуру якого входить власний гранітний кар'єр, розташований недалеко від Вінниці, в селі Малинівка Літинського району, що робить транспортну логістику дуже зручною. Малиновське родовище гранітів повністю забезпечує потреби заводу в якісній сировині. Крім того, щебінь різних фракцій (5-10,5-20, 20-40, 40-70), бутовий камінь, відсів, просівши, відповідні високим стандартам, користуються попитом серед інших виробників.

Цінуємо якість, дбаємо про безпеку

На всі види виробів підприємство має сертифікати відповідності УкрСЕПРО. Продукція випускається на підставі діючих ГОСТ і ТУ і повністю відповідають вимогам, що пред'являються до сучасних матеріалів: висока морозостійкість, екологічна та гігієнічна безпека. Всі ці параметри ретельно перевіряються в аттестованній заводській лабораторії, що оснащена сучасним італійським обладнанням Constrols.

Енергозбереження по європейському досвіду

В Європі котельні багатьох підприємств працюють на альтернативному твердому паливі, що в умовах постійного підвищення цін на газ дозволяє економити до 50% коштів. За останній рік ми теж модернізували заводську котельню по європейському досвіду і дуже швидко відчули його переваги. Котельня працює на нагріванні води і є технологічною складовою для приготування бетону в зимовий час. Альтернативне паливо - дрова, відходи деревини, брикети тирси і торфу. Підприємство повністю перейшло на гвинтові компресори фірми DALGAKIRAN, що дозволило економити до 35% електроенергії та рекупувати нагріте повітря.

Індивідуальні замовлення - майбутнє ринку

Постійне вдосконалення технічних можливостей дозволяє нам виробляти вироби за кресленнями замовника. Для реконструкції набережної поряд з кондитерською фабрикою «Рошен» виготовлені індивідуальні залізобетонні конструкції, що зробило місце відпочинку у знаменитого світломузичного фонтану дуже зручним. Арматурний цех забезпечує металлокаркасов не тільки власні потреби заводу, а й виготовляє конструкції будь-якої складності для інших підприємств. Основний наш замовник - СМУ3, яке входить в Концерн «ПОДІЛЛЯ». Серед постійних клієнтів - «Барлінек», «Солстрой», «Гартекс», «Вінницябуд», «СМУ2 Лтд», «Кряж», «ОптімістЛ» та інші. Приємно, що з нашою участю побудовані такі значущі об'єкти, як житловий район «Поділля», гіпермаркети «Епіцентр» і «Метро», кондитерська фабрика «Рошен», молокоперерабитивающій завод. Наші професійні менеджери і фахівці грамотно проконсультують кожного клієнта і завжди запропонують вигідні рішення. Гнучка цінова політика і зручний графік роботи дозволяють своєчасно оформити замовлення на прийнятних умовах. Готові вироби і конструкції можуть бути також доставлені на об'єкт власним автотранспортом.

Фотозвіт

Читайте також:

news
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ТРОТУАРНОЇ ПЛИТКИ, ПОРЕБРИКА ТА БОРДЮРУ

7 лип. 2015 р.

Підприємство “Поділля-залізобетон” починає випускати тротуарну плитку, поребрик та бордюр за новими технологіями

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ЕКСТРУЗІЇ

4 бер. 2016 р.

Наше підприємство виробляє широкий асортиментний ряд плит перекриття методом екструзії на сучасній технологічній лінії безопалубочного формування комп...

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ВІБРОПРЕСУВАННЯ

4 бер. 2016 р.

У цьому році ми ввели в експлуатацію високопродуктивну, стаціонарну, напівавтоматизованого лінію української торгової марки «БУМ», формующую бетонні в...

Читати детальніше
news
КИЇВСЬКИЙ МІСТ РЕКОНСТРУЮЮТЬ ПРОФЕСІОНАЛИ

16 лют. 2018 р.

Київський міст реконструюють професіонали - нові орієнтири «Поділля-залізобетону»

Читати детальніше