НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ТРОТУАРНОЇ ПЛИТКИ, ПОРЕБРИКА ТА БОРДЮРУ

pic
Компанія "Поділля-залізобетон", що входить до Концерну "ПОДІЛЛЯ", є одним із найбільших виробників будівельних конструкцій у Вінницькій області. Завдяки застосуванню найновіших технологій та обладнання підприємство постійно модернізує виробництво. Це дає можливість випускати залізобетонні вироби, аналогів яким немає в регіоні.

— Торік ми першими в області освоїли випуск плит перекриття методом екструзії за фінською технологією Elematic, — розповідає Тарас Присяжнюк, директор товариства "Поділля-залізобетон". — Продуктивність виробництва становить 30 тисяч кубічних метрів виробів на рік. Ця технологія гарантує покращену щільність бетону, бездоганну точність геометричних розмірів, ідеально рівну поверхню, надійність та довговічність.

Сьогодні у виробництво запустили вібропресувальну лінію по виготовленню елементів благоустрою: бордюри Бр100-30-15, поребрик Бр100-20-8 та тротуарну плитку.

- Маємо кілька десятків кольорів для плитки. Найбільш популярні оливка, шоколад та жовта. На замовлення можем зробити будь- яку, - каже Тарас Присяжнюк. - Але головне вібропресувальна технологія дозволяє збільшити довговічність виробів у кілька разів. Бетонна суміш готується напівсухою із річкового митого піску, крупного заповнювача та перевіреного у лабораторії цементу М500 Д-0 бездобавочного. Завдяки спеціальним домішкам вироби швидко набирають міцність та стійкість до морозу. Тобто, вироби міцні, щільність скрізь однакова, немає пухирців повітря, мають ідеальні геометричні розміри.

Підприємство виготовляє бетони будь- якого класу міцності. А також має власну сучасну атестовану лабораторію, оснащену усім необхідним обладнанням, зокрема, СONTROLS Italia повністю автоматизована випробувальна система, що перевірить якість бетону, розчину цементу та надасть точне значення. Лабораторія здійснює внутрішній та вхідний контроль матеріалів та виробів, підбирає склади бетонів спеціального призначення та гарантує якість на всіх етапах виробництва.

Арматурний цех нашого заводу повністю укомплектований обладнанням для виготовлення конструкції будь-якої складності, починаючи із звичайних сіток для кладки та просторових армокаркасів до броньованих вхідних дверей, дитячих та спортивних майданчиків, заборів із кованих елементів.

— На свою продукцію маємо сертифікати відповідності УкрСЕПРО. Продукцію випускаємо відповідно чинних ДСТУ, EN й ТУ. Споживачам видаємо документи про якість наших виробів та матеріалів тим самим гарантуємо — надійність нашої продукції.

Команда професіоналів підприємства грамотно проконсультує і допоможе отримати замовлення. Завдяки гнучкій системі знижок і графіку роботи клієнти отримують товар на вигідних умовах.

Фотозвіт

Читайте також:

news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ЕКСТРУЗІЇ

4 бер. 2016 р.

Наше підприємство виробляє широкий асортиментний ряд плит перекриття методом екструзії на сучасній технологічній лінії безопалубочного формування комп...

Читати детальніше
news
ВИРОБНИЦТВО МЕТОДОМ ВІБРОПРЕСУВАННЯ

4 бер. 2016 р.

У цьому році ми ввели в експлуатацію високопродуктивну, стаціонарну, напівавтоматизованого лінію української торгової марки «БУМ», формующую бетонні в...

Читати детальніше